Groep B: Kan Nigeria stunten?

Groep B: Kan Nigeria stunten?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep B van de Confederations Cup is op papier alles nog mogelijk, maar in de praktijk moet het al gek lopen als het niet Spanje en Uruguay zijn die zich plaatsen.

Spanje staat met 6 op 6 met meer dan anderhalf been in de halve finales van de Confederations Cup. Een punt pakken tegen Nigeria is voor de Iberiërs al genoeg voor groepswinst, al willen de Spanjaarden vermoedelijk gewoon het maximum halen. Het is wel de vraag wie er zal spelen en wie rust krijgt. Torres mocht tegen Tahiti nog eens spelen en bedankte met vier doelpunten, dus misschien krijgt hij ook tegen Nigeria nog eens een kans.

Nigeria van zijn kant weet dat het naar alle waarschijnlijkheid moet winnen om zich nog te plaatsen voor de volgende ronde. Daar kan je ook lekker geld mee binnenrijven: een overwinning van Nigeria staat bij Unibet 11 tegen 1, dus 60 euro worden er zo 660.

Uruguay moet in staat worden geacht om Tahiti makkelijk opzij te zetten. Voor de zekerheid wint het wel best met 8 doelpunten verschil, dan maakt de uitslag in Nigeria tegen Spanje sowieso niets uit voor de Zuid-Amerikanen. Voor Tahiti wordt het weer vooral schade beperken.

Stel nu uw bonus van 60 euro veilig op Unibet! Registreer je op www.unibet.be/voetbalkrant en verdien zomaar geld. Wie opent de score? Als Torres eerst scoort, levert je gratis bonus van 60 euro al 315 euro op. Akpala of Musa kunnen zelfs al 1080 euro opleveren. Speel dus zeker mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties