Moyes plukt Everton kaal

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Moyes plukt Everton kaal
Foto: © SC

Bij Manchester United krijgt de nieuwe technische staff stilaan vorm. David Moyes kiest vooral voor oude bekenden aan zijn zijde.

David Moyes staat aan de vooravond van zijn grote avontuur bij the Red Devils. De Schot moet er levende legende Sir Alex Ferguson opvolgen. Om die taak tot een goed einde te brengen kiest Moyes vooral voor oude bekenden aan zijn zijde.

Op zijn eerste werkdag op Old Trafford had de ex-trainer van Everton al meteen een knoop door te hakken: het aanstellen van een assistent. Op de website van de Mancunians staat te lezen dat Steve Round de komende seizoenen naast de Schot in de dug-out zal plaatsnemen. Beide heren werkten al sinds 2008 samen op Goodison Park.

De man die David De Gea dan weer naar een hoog niveau moet loodsen is Chris Woods. Ook de Brit heeft een verleden bij Everton. Tenslotte verhuist ook Jimmy Lumsden richting Manchester.

"Ik werk al jaren samen met Steve, Chris en Jimmy en ben tevreden dat ze me volgen naar deze fantastische club", aldus Moyes. "Met hen erbij ben ik ervan overtuigd dat United dezelfde uitstekende weg kan bewandelen als onder mijn voorganger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties