Goreux: "Tijd dat Duchâtelet opstapt"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Goreux: "Tijd dat Duchâtelet opstapt"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Réginal Goreux steunt de supporters van Standard, die willen dat voorzitter Roland Duchâtelet opstapt bij de club. "Het is niet omdat je een goed zakenman bent, dat je ook een voetbalclub kan leiden", vertelde de ex-speler van de Rouches aan Sudinfo.

Goreux geeft aan dat de problemen bij Standard ook niet nu plots zijn ontstaan. “De problemen waren er al toen ik nog voor Standard speelde. Er veranderde dus niet bepaald veel. Het is tijd dat meneer Duchâtelet opstapt”, is de verdediger duidelijk.

De club moet volgens de Haïtiaan teruggrijpen naar zijn oude normen en waarden. “De focus moet opnieuw op het sportieve komen te liggen dankzij een goed project. Het zal echter niet makkelijk zijn om een tweede Luciano D’Onofrio te vinden.”

De rechtsachter die momenteel uitkomt voor het Russische Krylia Sovetov is sinds kort ook peter van het project dat de socio’s van Standard uit de grond stampten. “Ik sta er volledig achter en ik ga er ook enkele andere ex-Standardspelers over aanspreken”, besluit Goreux, die al aan namen als Pocognoli en Defour dacht. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties