Menzo: "Nog meer versterking nodig"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Menzo: "Nog meer versterking nodig"
Foto: © SC

Stanley Menzo staat sinds enkele weken aan het roer bij Lierse en ziet de toekomst van de club met vertrouwen tegemoet. "We moeten de supporters achter de ploeg krijgen", is de Nederlander ambitieus.

Over de eerste weken is de voormalige doelman van de Pallieters alvast te spreken. “Ik voel me goed hier. Lierse is wat groter geworden sinds ik hier speelde, maar het hart is er nog. Ik ken de club, maar de spelers uitereaard niet. Maar de eerste weken zijn aardig verlopen”, vertelt de oefenmeester aan Sporza.

Het is voor Menzo ook meteen het eerste avontuur in zijn carrière als hoofdcoach. Met Lierse hoopt de Nederlander een goed seizoen door te maken. “De voorzitter verwacht een rustig seizoen, waarin we niet in de onderste regionen verzeilen. Alles wat daarbovenop komt, is mooi meegenomen.”

“Voor mij is het mijn eerste job als hoofdtrainer op het hoogste niveau. Het is nu aan mij om het waar te maken en om het gezicht van Lierse te laten zien. We moeten de supporters opnieuw achter de ploeg krijgen.”

"Nog versterking nodig"

De Nederlander heeft alvast een manier bedacht om beter te doen dan vorig seizoen. “We gaan voor resultaatvoetbal. En als het kan willen we ook aantrekkelijk voetbal brengen, met verzorgd spel van achteruit en een goeie organisatie. We proberen uit te gaan van onze eigen kwaliteiten. Ik ben tevreden met de transfers tot nu toe, maar er is nog versterking nodig. Daar wordt aan gewerkt”, besluit Menzo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties