Spaanse pers: "Thiago kiest voor Guardiola"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Spaanse pers: "Thiago kiest voor Guardiola"
Foto: © SC

Bayern München lijkt het pleit te gaan winnen om Thiago Alcantara. Vooral Manchester United blijft in dat geval met een kater achter.

Thiago Alcantara schitterde enkele weken geleden nog met Jong Spanje op het Europees kampioenschap in Israël. De 22-jarige middenvelder met Braziliaanse roots loodste er La Furia Roja zelfs naar de gouden plak. Sindsdien is het goudhaantje gegeerd door de Europese top. Vooral Manchester United, maar ook de buren van City en Paris Saint-Germain deden al verwoede pogingen om Thiago in te lijven.

Toch lijkt Bayern München het pleit te gaan winnen. Der Rekordmeister heeft met Pep Guardiola immers dé troef in handen om Thiago naar Beieren te halen. De Spaanse oefenmeester loodste de middenvelder immers naar het A-elftal van Barça.

Thiago had al een gesprek met Guardiola en zou zijn zinnen gezet hebben op een verhuis naar Bayern. De Duitse landskampioen en winnaar van de Champions League zou een slordige twintig miljoen euro op tafel leggen voor het Spaanse goudhaantje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties