Hoeveel maakte Charleroi er tegen Binche?

Dat Charleroi zou gaan winnen van vierdeklasser Binche stond in de sterren geschreven. Het was enkel afwachten hoe hoog de score zou gaan oplopen. Uiteindelijk bleef het bij 0- 5.

Charleroi ging er stevig tegenaan tegen Entente Binchoise. Al na tien minuten stond het 0-1 via Pollet. Daarna bleef Charleroi de kansen opstapelen, maar het duurde tot voorbij het halfuur om een nieuw doelpunt te zien vallen: Kondogbia knikt de 0-2 voorbij Vanbelle. Daar leek het bij te blijven, maar op slag van rust kwam er toch nog de 0-3 via Bison.

In de tweede helft zorgde Thiare voor het volgende doelpunt en uiteindelijk was het Rossini die de forfaitijfers op het bord zette, al miste de aanvaller eerder wel een strafschop.