Hazard wil topspits naar Chelsea halen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Hazard wil topspits naar Chelsea halen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard staat met Chelsea voor het jaar van de bevestiging. Bovendien breekt de Rode Duivel een lans voor Wayne Rooney. "Dat zou pas een briljante aankoop zijn."

Eden Hazard kon vorig seizoen meteen potten breken bij The Blues. De 22-jarige flankaanvaller groeide uit tot titularis in Londen. De komende maanden moet hij die prestaties herhalen onder het toeziend oog van José Mourinho.

The Special One is alvast een fan van de 37-voudig Rode Duivel. Hij probeerde Hazard enkele seizoenen geleden al te overtuigen om richting Madrid te verhuizen. "Op dat moment was de tijd nog niet rijp", blikt de flankaanvaller terug in de Engelse pers. "Real Madrid is één van de grootste clubs ter wereld, maar ik had nog veel te bewijzen in Frankrijk."

Ondertussen draait de geruchtenmolen op Stamford Brigde op volle toeren. Vooral de naam van Wayne Rooney wordt gefluisterd in Londen. "Dat zou pas een briljante aankoop zijn", is Hazard meteen enthousiast. "Hij is een geweldige speler met tonnen ervaring. Bovendien kan hij nog enkele jaren probleemloos meedraaien aan de top."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties