"Neymar kent zijn plaats in het team"

Jens Hoofteer
| 7 reacties
"Neymar kent zijn plaats in het team"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Passen Lionel Messi en Neymar samen in een ploeg? Volgens José Edmilson zal Neymar zijn plaats kennen in het team. De Braziliaanse middenvelder speelde tussen 2004 en 2008 bij Barça en kent zijn landgenoot een beetje. "Neymar is slim en weet dat hij onder Messi staat."

Barcelona betaalde 57 miljoen euro voor Neymar aan Santos, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat een duo Messi-Neymar goed zal uitdraaien. Volgens Johan Cruijff bijvoorbeeld moeten de Catalanen nu proberen Messi te verkopen.

Edmilson is echter een andere mening toegedaan. “Neymar is een slimme jongen, hij weet dat hij in de pikorde achter Messi staat. Hij speelt al vijf jaar lang op het hoogste niveau”, zegt hij.

Volgens Edmilson zal Neymar zich in positieve zin laten opvallen. “De mensen in de kleedkamer van Barcelona zullen verbaasd zijn over de manier waarop hij zich zal gedragen en hoe goed hij luistert naar degenen die beter zijn dan hij. Neymar is een geweldige jongen en zal niet voor problemen zorgen. Hij en Messi hebben verschillende karakters, maar zijn geweldige spelers”, aldus de ex-speler van Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties