Stalt Chelsea 'nieuwe Ronaldo' aan de Gaverbeek?
Redactie
| 45 reacties
Stalt Chelsea 'nieuwe Ronaldo' aan de Gaverbeek?
Foto: © SC

Het zou zo maar eens kunnen dat er vanaf volgend seizoen een absoluut goudhaantje aan de Gaverbeek speelt. Chelsea is namelijk van plan om het Portugese toptalent Bruma bij Zulte Waregem te stallen. Één voorwaarde: de Blues moeten de Portugees wel nog losweken bij Sporting Lissabon.

Zulte Waregem lijkt wakker geschoten en maakt werk van verschillende transferdossiers. Thorgan Hazard is ook volgend seizoen te bewonderen in het shirt van Essevee. Lees dat bericht HIER nog eens. Ook AA Gent-speler Mamoutou N’Diaye is op komst. Daarover meer in DIT ARTIKEL.

Volgende in het rijtje is mogelijk Armindo Tué Na Bangna, beter bekend als Bruma. Jose Mourinho liet vorig seizoen zijn oog al vallen op Bruma, die onlangs op het WK-20 indruk maakte met Portugal. De Special One slaagde er niet in om het toptalent naar Real Madrid te halen, maar wil er alles aan doen om hem naar Chelsea te lokken.

Nieuwe Ronaldo?

Als Chelsea er in slaagt de achttienjarige buitenspeler aan te trekken, zou de Londense club hem meteen bij Zulte Waregem willen stallen zodat hij kan rijpen. Dat staat te lezen in de Spaanse pers. In zijn thuisland staat Bruma te boek als een groot talent en wordt hij omwille van zijn technische kwaliteiten soms vergeleken met Cristiano Ronaldo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties