Reactie Bruno: "Deze match stelt ons toch ietwat gerust"

Bruno: "Deze match stelt ons toch ietwat gerust"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Massimo Bruno scoorde de enige treffer in de Supercup en mocht zich zo ook machtwinnaar noemen. De flankspeler speelde sterk, maar miste ook een paar opgelegde kansen.

"Ja, net voor mijn goal had ik twee keer zwaar gemist", bevestigde Bruno. "Na de rust miste ikk ook nog een grote kans. Dat is een werkpunt en ik moet daarin verbeteren. Dat besef ik. Hoeveel doelpunten ik ga scoren dit seizoen. Ik leg mezelf geen aantal op."

Na de wedstrijd tegen Hamburg rezen er heel wat twijfels. "Het doet plezier dat we nu toch een veel betere wedstrijd speelden. Dat geeft een boost, zowel voor mezelf als voor het collectief. Deze match stelt ons ietwat gerust na alle kritiek die we kregen. We hebben geantwoord op het veld. Natuurlijk zullen er nog versterkingen komen, maar we hebben laten zien dat we nu al een degelijke ploeg hebben."

Er waren inderdaad een paar spelers die er bovenuit staken. Bruno was vooral lovend over de aanvallers. "Een schitterende assist van Cyriac die ik kreeg en ook een goede match van onze Ivoriaan. En ja, Suarez die mag je overal zetten en die zal altijd iets bijbrengen. Ik denk dat we klaar zijn voor Lokeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties