Reactie De Zeeuw: "Ik wil veel belangrijker worden dit seizoen"

De Zeeuw: "Ik wil veel belangrijker worden dit seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig seizoen zagen we nog niet de echte Demy de Zeeuw, beweerde de middenvelder altijd. In de Supercup bewees hij alvast dat hij Anderlecht inderdaad iets kan bijbrengen.

De Zeeuw mocht na de titel nu ook de Supercup op zijn palmares bijschrijven. Twee prijzen in amper een half jaar tijd. "Het gaat inderdaad hard", lachte De Zeeuw. "Het is mooi om het seizoen zo te beginnen. Dat geeft toch vertrouwen."

De temperatuur speelde beide ploegen parten. "Het was heel warm", knikte de Nederlander. "Ik denk niet dat ik ooit in zulke warmte heb gespeeld. Ik heb wel eens in Thailand gevoetbald, maar ik denk niet dat het toen zo drukkend warm was. Op zo'n moment moet je slim spelen en ik denk dat wij net iets slimmer waren dan Genk."

De Zeeuw wil dit seizoen zijn werkelijke waarde laten blijken. "Ik heb nu al negentig minuten mogen spelen. Ik wil een stuk belangrijker zijn voor de ploeg dan vorig seizoen. Ik wil mijn stempel drukken. Dat er nog versterking zal komen? Sowieso, maar daar moet je mee leven. Ik wil gewoon zo veel mogelijk spelen en mijn plaats in de ploeg afdwingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties