Schürrle: "Wou hier vorig jaar al zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Schürrle: "Wou hier vorig jaar al zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andre Schürrle begint aan zijn eerste seizoen bij Chelsea. De Duitser had dat liever een jaar eerder gedaan, maar Bayer Leverkusen deed moeilijk. Nu wil de international de verloren tijd zo snel mogelijk inhalen.

"Ik heb altijd op deze transfer gehoopt", aldus Schürrle aan The Guardian. "Het duurde erg lang, ik wou vorig seizoen al naar hier komen, maar toen lukte het niet. Het was niet mijn beslissing destijds, maar die van Leverkusen. Ze wilden me toen niet laten gaan en ik moest er het beste van maken."

"Natuurlijk was het een gemiste kans, maar ik hield mezelf voor ogen dat ik mijn best moest doen in elke training en elke wedstrijd. De kans zou dan wel opnieuw komen. Ik hield ook steeds contact met Chelsea." Schürrle haalde uiteindelijk de kwalificatie voor de Champions League binnen met Leverkusen en kon 11 goals scoren.

"Nu ben ik hier, en voor veel geld ook. Dat zorgt niet voor extra druk, maar maakte me trots dat de club zoveel voor me op tafel wou leggen. Ik ga mijn best doen om mijn waarde te bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties