Pandev wil Juventus onttronen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Pandev wil Juventus onttronen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SS Napoli wil dit seizoen de strijd aangaan met Juventus in de Italiaanse Serie A. Vooral Rafael Benitez is, volgens Goran Pandev althans, de sleutel tot succes.

SS Napoli is de laatste jaren sterk bezig. De zuiderlingen knokten zich ondertussen naast Juventus, Milan en Internazionale in de Serie A. Ondertussen zag Napoli Edinso Cavani vertrekken, maar met onder anderen Dries Mertens en José Callejon werd de nodige versterking binnen gehaald. Bovendien is ook Gonzalo Higuain een zucht verwijderd van een blauw-wit shirt.

“Het zal opnieuw een goed seizoen worden”, vertelt Goran Pandev in La Gazzetto Dello Sport. “Die versterkingen zijn meer dan welkom. Vooral aanvallend wordt het een moeilijke zaak om Cavani te vervangen. Al ben ik de eerste om Edinson te feliciteren met zijn transfer.”

Het Napolitaanse schip heeft bovendien een nieuwe kapitein. Rafael Benitez moet de blauwhemden de weg naar succes laten bewandelen. Wat verwacht Pandev, die nog onder de Spanjaard werkte bij Inter, over de nieuwe oefenmeester?

“Benitez is een absolute winnaar”, blaast 70-voudig Macedonisch international de loftrompet. “Ik ben er zeker van dat we onder zijn impuls Juve kunnen kloppen in de strijd om de landstitel. Uiteindelijk is dit team tot meer in staat dan enkel het winnen van de Coppa Italia.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties