Loog Falcao over zijn leeftijd?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Loog Falcao over zijn leeftijd?
Foto: © SC

Hoe oud is Radamel Falcao? Die vraag beheerst momenteel de halve voetbalwereld, het clubbestuur van AS Monaco incluis. Volgens een Colombiaans televisieprogramma telt de aanvaller al 29 in plaats van 27 lentes.

Radamel Falcao verkaste enkele weken geleden voor zo’n zestig miljoen euro van Atlético Madrid naar AS Monaco. De Monegasken dachten destijds dat de club een 27-jarige topspits had binnen gehaald. Of heeft Falcao gelogen over zijn leeftijd.

Noticias Uno, een Colombiaans televisieprogramma, denkt daar alvast anders over. Volgens de makers is de 43-voudig international twee jaar ouder dan hij iedereen deed denken. Het programma baseert zich daarvoor op documenten uit de basisschool van Falcao. Op die papieren staat immers 10 februari 1984 als geboortedatum.

De vader van de ex-speler van onder meer River Plate en FC Porto beweert dat er een fout moet zijn gebeurd in de administratie van de school. Bij Monaco hopen ze alvast dat Falcao niet heeft gelogen over zijn leeftijd. Een (bijna-) dertiger verliest immers een pak marktwaarde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties