Rode Duivel meteen trefzeker

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Rode Duivel meteen trefzeker
Foto: © SC

De Belgen in de Premier League doen alweer van zich spreken. Kevin Mirallas toonde zich in een oefenpartij tegen Blackburn Rovers alvast trefzeker.

De landgenoten in Engelse loondienst maken zich alweer op voor een nieuw voetbalseizoen en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Nadat Nacer Chadli zijn collega-Rode Duivel kwam vervoegen in Tottenham en Simon Mignolet richting het mythische Liverpool FC verkaste, is het deze keer – zonder de schitterende prestaties van de Chelsea-Belgen te willen vergeten – de beurt aan Kevin Mirallas om de aandacht naar zich toe te trekken.

Everton won immers met 1-3 van Blackburn Rovers en het was uitgerekend de Rode Duivel die na 25 minuten spel de score opende. De flankaanvaller speelde, net als Marouane Fellaini overigens, enkel de eerste helft.

The Toffees bereiden zich momenteel voor op de eerste grote test van het nog prille seizoen. Woensdag staat namelijk de ‘Guinness International Champions Cup’ op het menu. Tegenstander is Juventus, de titelhouder uit Italië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties