Reactie "Mogen nooit genoegen nemen met punt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
"Mogen nooit genoegen nemen met punt"
Foto: © SC

David Hubert had het met AA Gent knap lastig op bezoek bij Waasland- Beveren. Voor het eerst in maanden speelde AA Gent op het middenveld niet met de punt naar achter, maar met Nicklas Pedersen als offensieve middenvelder.

Sander De Graeve in Beveren

Het eerste kwartier leek het nog los te lopen bij AA Gent, maar daarna verliep het spel erg stroef. "Dat klopt, maar dat heeft zijn redenen. Het uitvallen van Yaya (Soumahoro) en het niet vertrekken van Pele (Mboyo)."

Daardoor speelden Mboyo en Pedersen voor het eerst samen. "Goede spelers moeten met elkaar kunnen voetballen, dat mag geen excuus zijn. Het kwam deels ook door de manier van spelen van Waasland-Beveren. Ze stonden erg laag en onze passing tussen de linies kwam er veel te weinig uit. Elke ploeg die tegen Gent gaat spelen, gaat zo voor de dag komen, daar moeten we aan wennen."

"Zowel de snelheid van uitvoering, de beweging vooraan als de stilstaande fases waren niet goed. We kunnen echt niet tevreden zijn. Daar moeten we aan werken. Ik ben tevreden met onze reactie op de achterstand, maar wij mogen nooit tevreden zijn met een punt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties