Debutant moet Essevee scoren beletten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Debutant moet Essevee scoren beletten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgen trekt Zulte Waregem de grens over om met PSV te strijden om een Champions League-ticket. Philip Cocu geeft ondertussen met mondjesmaat zijn basiself vrij.

Essevee moet morgen in Eindhoven de basis leggen voor een gedenkwaardig Europees avontuur. In de derde voorronde van de Champions geeft de vice-kampioen immers PSV partij. Philip Cocu liet op de persbabbel voor de wedstrijd echter niet in zijn kaarten kijken.

Het grootste vraagteken bij onze noorderburen is wie onder de lat zal plaatsnemen. Met Przemyslaw Tyton (de Pool was vorig seizoen de titularis bij de lampenclub, nvdr.) en Jeroen Zoet beschikt PSV immers over twee evenwaardig doelmannen.

Volgens Voetbal International wordt het laatstgenoemde die tegen Zulte Waregem zal spelen. De Nederlandse jeugdinternational staat in dat geval voor zijn debuut bij PSV. Zoet werd de voorbije twee seizoenen namelijk uitgeleend aan RKC Waalwijk. Hopelijk kampt de 22-jarige goalie met plankenkoorts als hij ook in oog komt te staan met pakweg Thorgan Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties