Overmeire: "Moest niet lang nadenken over de revelatie van het seizoen"

Overmeire: "Moest niet lang nadenken over de revelatie van het seizoen"
Foto: © SC

Kapitein Killian Overmeire kwam trots als een pauw de kleedkamer uitgestapt. De middenvelder wist ook vooraf dat er iets te rapen viel op Anderlecht.

"Wijzelf hadden een goed gevoel en zaten vol vertrouwen", zei Overmeire. "We wisten dat er hier vanavond iets te rapen zou zijn, want met alle respect voor Anderlecht: ze zijn toch een aantal bepalende spelers kwijtgeraakt. En zeker in het begin van de competitie laat zich dat voelen. En zo'n eerste competitiematch is altijd iets raar. Het kan alle kanten op."

Overmeire zag debutant Hans Vanaken alvast een leuke binnenkomer maken. "Het is een ongelooflijk rustige gast. In de voorbereiding had hij ook al indruk gemaakt. Hoe hij soms afwerkt op training... ongelooflijk. Toen ze mij vroegen wie de revelatie van het seizoen ging worden, moest ik niet lang twijfelen."

"Hans is altijd Hans, daar kan je weinig op aflezen. Ik had voor de match ook niet het gevoel dat ik nog extra met hem moest gaan praten. Hij was er gewoon klaar voor", aldus Overmeire.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties