Kan Zulte Waregem stunten in Europa?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Kan Zulte Waregem stunten in Europa?
Foto: © SC

Zulte Waregem gaat vanavond op zoek naar een eerste stunt in wat mogelijk een Europees sprookje kan worden. Op het veld van PSV wordt het echter vooral zaak om minstens de terugwedstrijd te redden.

De club uit Eindhoven is dan wel al vijf jaar op zoek naar een nieuwe titel in Nederland, met de tweede plaats van vorig seizoen stelde het wel de 40e Europese campagne op rij veilig.

Dit jaar viert PSV ook nog eens zijn eeuwfeest, dus het wil vermoedelijk een leuke Europese campagne breien - al moet het dat doen met een heel ander team dan vorig jaar. Strootman, Lens en Mertens zijn weg, maar met Maher nam het wel een heel groot talent binnen.

Bij PSV is de voornaamste vraag wie er onder de lat zal gaan staan. Zowel Tyton als Zoet maken zeker kans, maar de meeste kenners van het Nederlandse voetbal zetten hun geld op Zoet. Jeroen Zoet is een 22-jarige doelman, die vorig jaar nog werd uitgeleend aan RKC.

Bij Zulte Waregem krijgt Berrier zeker zijn kans van Francky Dury. Daardoor zal het basiselftal vermoedelijk weinig verschillen van dat van vorig seizoen, op de verdedigende middenvelders na dan. 

Essevee maakte vorig seizoen indruk in de nationale competitie. Kan het nu ook in Europa een sprookje schrijven, zoals tijdens de vorige campagne - toen er tegen alle verwachtingen in Europees werd overwinterd?

Volg het vanavond LIVE met ons mee, want onze reporters zijn ter plaatse.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Waag een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 78 euro als PSV wint. Een gokje op een stunt van Zulte Waregem kan veel meer opleveren: 300 euro bij een gelijkspel, zelfs 540 euro bij een winst van de bezoekers. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties