Club Brugge onderschat Slask beter niet

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Club Brugge onderschat Slask beter niet
Foto: © SC

Morgenavond mag Club Brugge aan de bak tegen Slask Wroclaw. Dat wordt een boeiende wedstrijd, waarbij de thuisreputatie van de Polen zeker kan meespelen.

Paradepaardje van de in 1947 - vlak na de Tweede Wereldoorlog - opgerichte ploeg is het Miejski-stadion. Daar konden tijdens het laatste Europees kampioenschap meer dan veertigduizend supporters in plaatsnemen. Volledig uitverkocht zal het stadion niet raken, maar veel zal het niet schelen.

Vorig seizoen zat er niet meer in dan een Europa League ticket voor de Polen, maar het seizoen daarvoor werd het wel kampioen. De twee titels wegen natuurlijk niet op tegen de titels van blauw-zwart, maar het toont toch maar aan dat Wroclaw meer is dan een echt klein broertje. 

In het verleden speelden de Polen 1 keer in Europees verband tegen een Belgische ploeg: in 1975-1976 ging Antwerp voor de bijl. In Antwerp werd het 1-2, in Polen toen 1-1. Benieuwd wat het morgen zal worden tegen Club Brugge? Voetbalkrant.com volgt het op de voet.

Wie zal het halen?

Waag een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 120 euro als blauw-zwart wint. Zet je 60 euro in op een overwinning van Wroclaw, dan loopt dat al op richting 224 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties