Simons: "Europees voetbal gemist"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Simons: "Europees voetbal gemist"
Foto: © SC

Voor Timmy Simons is het alweer even geleden dat hij nog eens Europees in actie kwam. Met Club Brugge maakt de ervaren middenvelder zijn rentree in de Europa League. "Ik heb dit wel gemist", aldus de aanvoerder van blauw-zwart.

“Of ik dit gemist heb? Ik hou van reizen, dus ja, eigenlijk wel”, aldus Simons op de webstek van de Bruggelingen. “We hebben weliswaar een druk programma, maar we beschikken over een goede en sterke groep, dus we zijn er klaar voor. Niet alleen de oude garde, maar ook de jongeren.”

Bovendien is het duel van donderdagavond tegen Slask ook de vijftigste Europese wedstrijd van Simons in blauw-zwarte loondienst. “Ik vernam het vanmorgen op de luchthaven, maar zelf ben ik niet bezig met statistieken. Of het nu mijn eerste of mijn vijftigste match is, ik wil altijd winnen”, aldus de aanvoerder van Club.

Schorsing

Er wacht Simons ook nog een schorsing in de Jupiler Pro League. Vanmiddag besliste het Bondsparket om in beroep te gaan tegen de schorsingsvermindering die hij eerder kreeg. “We zullen zien wat er vrijdag beslist wordt”, vertelde de middenvelder, die er niet veel over wilde zeggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties