Reactie Remacle: "Terug niveau van bij Leuven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Remacle: "Terug niveau van bij Leuven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordan Remacle liet de wedstrijd kantelen voor Lokeren met een goal en een assist. Daarvoor had de ploeg die ging winnen op Anderlecht het erg moeilijk tegen een stug Bergen. De rechtsbuiten was uiteraard erg tevreden met zijn prestatie.

Sander De Graeve in Lokeren

De Lokerse Feesten leken ver weg tot dirigent Remacle de muziek terug in het stadion bracht. "We sliepen allemaal bij die 0-1, voor het overige vind ik dat iedereen een goeie match speelde. Er stond maar één ploeg op het veld vandaag. Bergen kwam één keer voor doel en scoort meteen."

Lokeren werd op het middenveld goed vastgezet door een stug Bergen, Remacle had ook Monteyne tegenover zich verwacht in plaats van de snelle Nyoni. "Het is niet de eerste keer dat ik tegen Bergen speel, dus die coach kent mij ook. Het was dan aan mij om de ruimte te zoeken en dat is vandaag prima gelukt."

"Eerste goal met links"

Remacle brak de ban met een mooie goal met links. "Iedereen weet dat ik een goeie rechter heb, maar nu scoor ik voor het eerst met links. Ik twijfel niet en schiet meteen op doel. Hij gaat er mooi in, vlak naast de paal."

Het was opnieuw de Remacle van weleer die we te zien krijgen op Daknam. Volgens de winger ligt dat aan één ding. "Mijn fysiek is perfect nu. Bij Gent miste ik de voorbereiding, die is natuurlijk super belangrijk. Ik haal opnieuw mijn niveau van bij Leuven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties