Reactie De Camargo: "Dit is magnifiek!"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
De Camargo: "Dit is magnifiek!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor De Camargo kwam tegen Lierse aan de aftrap maar werd na tien minuten in de tweede helft naar de kant gehaald. Hij voelt dat hij elke wedstrijd een stapje dichter bij zijn beste niveau komt.

Robby Morren in Luik

"We hebben onze eerste thuiswedstrijd positief kunnen afsluiten. Dit is magnifiek", glimlacht de aanvaller. "We winnen met duidelijke 3-0 cijfers, dat doet deugd.

Toch sluit De Camargo de ogen niet voor het werk dat nog op de plank ligt. "We zijn een ploeg in progressie, er is nog werk. We hebben ons best gedaan om de instructies van de coach goed op te volgen. We hebben een efficiënt Standard gezien dat de drie punten verdient."

Ook persoonlijk is hij best tevreden. "Ik ben blij met mijn wedstrijd. Ik voel dat het elke match opnieuw wat beter gaat maar ik kan natuurlijk nog beter."

Topmatch

Nu wacht voor Standard de terugwedstrijd tegen Xanthi en de verplaatsing naar Racing Genk. "Het worden twee heel moeilijke wedstrijden. We moeten ons nu concentreren op Xanthi en daarna volgt Genk. Dat wordt onze eerste topmatch van het seizoen. Hopelijk zetten we twee keer een goede prestatie neer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties