Reactie Matthys: "Goal van Remacle was doodsteek"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Matthys: "Goal van Remacle was doodsteek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tim Matthys ging met Bergen al strijdend ten onder in en tegen Lokeren. Bergen kwam op voorsprong, maar kon die niet vasthouden. Na de goal van Remacle werd het moeilijk.

Sander De Graeve in Lokeren

"Als die 1-1 dan niet valt, geef ik ons een goeie kans om die wedstrijd te winnen. De druk van Lokeren was vrij groot. Van in het begin van de wedstrijd kon je voelen dat Lokeren absoluut die zes op ze wou halen."

"We hadden alles vrij goed onder controle, maar dan vond Lokeren toch dat gaatje. Als we langer op voorsprong hadden kunnen blijven, dan konden we misschien nog groeien in de wedstrijd", aldus de vleugelspeler die na zijn basisplaats van vorige week genoegen moest nemen met een plek op de bank.

"Misten frisheid aan de bal"

"De coach wou dat we in blok iets lager gingen staan dan tegen Cercle Brugge. Hij koos dus voor Thomas Chatelle om het evenwicht in de ploeg te behouden. Het was een tactische keuze van de trainer. Het is aan mij om mijn plaats te heroveren."

Bergen zat Lokeren constant op de huid, maar liet aan het eind toch wat gaten vallen. "Het was de bedoeling om goed druk te zetten en erg compact te spelen. Dat is goed gelukt, maar dat kost ook erg veel krachten. Die frisheid misten we misschien als we uiteindelijk in balbezit kwamen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties