Kijk live naar Mourinho tegen Real Madrid

Redactie
| 8 reacties
Kijk live naar Mourinho tegen Real Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oefening baart kunst. Daarom kan je deze nacht al eens oefenen op het laat opblijven voor het WK van volgend jaar. En dat kan je doen met een topmatch: Real Madrid tegen ex-trainer Mourinho en een aantal Chelsea-Belgen. Kijk dus zeker live mee naar deze prachtwedstrijd.

Straks kan je via Unibet TV helemaal gratis en live meekijken naar de wedstrijd tussen Chelsea en Real Madrid, een echte galamatch en meteen de strijd om een prijs(je). In Miami is er omstreeks drie uur vannacht de finale van de Champions Cup tussen Mourinho en zijn ex-club. 

Sinds Mourinho de deuren van Bernabeu achter zich heeft dichtgeslagen, laat hij het niet om af en toe steken onder water te geven richting ex-club. Zo is voor de Portugese oefenmeester de enige echte Ronaldo die uit Brazilië, waarmee hij zijn landgenoot en ex-poulain bij Real vermoedelijk extra motiveert om er vannacht iets van te maken tegen Chelsea. Kunnen onze Chelsea-Belgen een doelpuntje binnenprikken?

En als opwarmertje is er alvast om half 1 's avonds de wedstrijd om de derde plaats tussen LA Galaxy en AC Milan, ook een niet te versmaden duel en ook helemaal live en gratis via UNIBET tv.

De finale is vanaf 3.00 uur helemaal gratis en live te bekijken. Kan Mourinho meteen voor een prijsje zorgen voor Chelsea? Een overwinning voor Chelsea zou van je gratis bonus van 60 euro meteen 202 euro kunnen maken - een aanrader! Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties