Luzon: "Je eet toch ook niet elke dag steak?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Luzon: "Je eet toch ook niet elke dag steak?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard verdedigt donderdag een 2-1-voorsprong uit de heenwedstrijd tegen het Griekse Xanthi. Guy Luzon is alvast van plan om opnieuw te roteren. Jelle Van Damme en Igor De Camargo verhuizen wellicht naar de bank.

Na de overwinning in Griekenland mag Standard de kwalificatie voor de laatste voorronde van de Europa League niet uit handen laten glippen. Guy Luzon kiest, net als op het veld van Xanthi, voor een onuitgegeven elftal. “De spelers verdienen het allemaal op speelminuten te krijgen”, aldus de oefenmeester op Sporza. “Ik kijk dan ook niet naar namen. Elke speler moet een seizoen lang scherp zijn.”

Jelle Van Damme verhuist wellicht opnieuw naar de bank. Yoni Buyens neemt de aanvoerdersband over. “Roteren is noodzakelijk om succes te boeken”, verdedigt de Israëliër zijn keuzes. “Ik ben er niet zo zeker van dat we in het andere geval met 3-0 hadden gewonnen van Lierse. Trouwens, je eet toch ook niet elke dag een steak?”

Eiji Kawashima krijgt wellicht nog de voorkeur op nieuwkomer Yohann Thuram-Ulien. Tal Ben Haim mag wellicht rekenen op een eerste basisplaats, terwijl Michy Batshuayi de plaats van Imoh Ezekiel inneemt in de punt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties