Europees avontuur al afgelopen voor Vitesse

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Europees avontuur al afgelopen voor Vitesse
Foto: © SC

Heel wat wedstrijden op het programma in de Europa League vanavond, waaronder enkele verrassingen. Voor Vitesse bijvoorbeeld, is het Europese verhaal al ten einde. De Nederlanders verloren met 1-2 van Petrolul.

Vitesse-Petrolul 1-2

Vitesse verloor ook de heenwedstrijd al met 1-0 en moest in eigen huis vol aan de bak. Boudjemaa nam na twintig minuten spelen echter alle hoop weg bij de Nederlanders. Van der Heijden tekende nog voor de gelijkmaker, maar die kwam toen al te laat. In toegevoegde tijd maakte Gicu Grozav er zelfs nog 1-2 van voor Petrolul.

Bursaspor-Vojvodina 0-3

Bursaspor heeft zich in eigen huis laten verrassen door het Servische Vojvodina. De Turken speelde in Servië nog 2-2 gelijk, maar gingen thuis de boot in met 0-3. Oumarou, Vranjes en Kaluderovic scoorden voor de uitploeg.

Malmö FF-Swansea 0-0

Swansea kon na de heenwedstrijd op zijn lauweren rusten in Zweden. De Welshe club kwam nooit in de problemen en plaatst zich na een overbodige terugwedstrijd voor de volgende ronde.

Milsami-Ursidos –Saint-Etienne 0-3

Ook Saint-Etienne kwam niet meer in de problemen in zijn terugwedstrijd. Brandao, Hamouma en Nicolita zorgden voor een 0-3-overwinning in Moldavië.

Rubin Kazan-Randers 2-0

Rubin Kazan ging vorige week al met 0-1 winnen op bezoek bij Randers en verzekerde de kwalificatie in eigen huis. César Navas en Eremenko namen elk een doelpunt voor hun rekening en zo gaan ook de Russen door naar de volgende ronde.

Udinese-Siroki Brijeg 4-0

Udinese tot slot, kende geen moeite met Siroki Brijeg. De Italianen hielden het aanvankelijk rustig, tot in de slotfase. Nadat Di Natale de score had geopend in minuut negen, legden Lazzari, Basta en Vydra de eindcijfers vast. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties