Reactie Leye: "Hadden we de score geopend ..."

Leye: "Hadden we de score geopend ..."
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging in het Constant Vanden Stockstadion met 0-3 onderuit tegen PSV. Na de wedstrijd was Mbaye Leye ietwat ontgoocheld, omdat het ook anders had kunnen lopen.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

"PSV heeft de kwalificatie zeker niet gestolen. Over de twee matchen heen gaan zij verdiend door, want ze waren gewoon beter dan ons. Het is een zeer goede club waar we van verloren", begon Mbaye Leye zijn analyse na de wedstrijd in alle eerlijkheid.

"En toch is het jammer van die beginfase. Het had zeker goal geweest als hij niet afwijkt op het been van Skúlason. Hadden we de score geopend ...", aldus de spits, daarbij refererend naar de kans die hij op een presenteerblaadje kreeg aangeboden van een sterke Ibrahima Conté. 

"Veel lawaai van supporters"

Er kwam wat kritiek op het feit dat Zulte Waregem zijn thuiswedstrijden in de Europese voorrondes moest afwerken in het Astridpark van Anderlecht. Bovendien was de opkomst van supporters uit Waregem niet al te hoog, waardoor het stadion maar voor een kwart gevuld was.

"Maar de fans hebben hun best gedaan. Ze hebben veel lawaai gemaakt en dat is heel leuk, al is het natuurlijk ook gewoon plezant voor hen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties