Junker: "Sta open voor wat komt"

Jens Hoofteer
| 8 reacties
Junker: "Sta open voor wat komt"
Foto: © SC

Mads Junker werd vorige zomer weggeplukt bij Roda JC en moest KV Mechelen aan de nodige goals helpen. De Deen kon zich echter nooit helemaal doorzetten bij Malinwa. De club trok nu ook nog Mokulu en Prodell aan voor de aanval. Junker ziet een bijrol Achter de Kazerne niet echt zitten

"Ik ken het voetbalwereldje goed genoeg om te weten dat zij nu de voorkeur krijgen", zegt Junker in Gazet van Antwerpen. "De club heeft veel geld voor hen betaald. Het is logisch dat ik nu moet wachten tot een van de twee het minder goed doet om mijn kans weer te krijgen."

Junker is 32 en hoopt nog enkele jaren actief te blijven op het hoogste niveau. "Elders kan ik misschien meer van nut zijn. Ik heb geen zin om mijn carrière nu al af te bouwen. Ik denk dat een transfer ook voor de club bespreekbaar is in deze situatie. Als hun best betaalde speler niet speelt, dan lijkt het me logisch dat ze me wel willen laten gaan. Ik ben ook gratis naar hier gekomen."

De spits ziet het wel zitten om terug te keren naar Nederland of Denemarken. "Mijn twee vaderlanden waar ik een goede periode heb meegemaakt. Die landen zijn ook interessant met het oog op mijn verdere toekomst."

Toch laat de aanvaller de deur op een kier. "Ik denk wel dat ik nog van waarde kan zijn in Mechelen", gaat Junker voort. "Zeker in het systeem met twee spitsen. Vorig weekend ben ik nog ingevallen, dus zo ver sta ik nu ook niet van de ploeg. Ik wacht gewoon af en sta open voor wat komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties