Louwagie: "Supporters van Mechelen blijven beter thuis"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 176 reacties
Louwagie: "Supporters van Mechelen blijven beter thuis"
Foto: © SC

De supporters van KV Mechelen hielden zondag lelijk huis in de Gentse Ghelamco Arena. Onder meer de kinderen uit de familietribune ernaast werden geïntimideerd. Voetbalkrant.com kreeg Michel Louwagie aan de lijn over de kwestie. Volgens hem blijven de Mechelse supporters beter thuis.

Door Sander De Graeve

"Het is echt heel jammer dat er al meteen schade is aan ons nieuw stadion, ik ben er niet goed van", aldus Michel Louwagie. De manager vindt het overigens geen fout dat het bezoekersvak zich naast de familietribune bevindt. "Waar moet ik de bezoekers anders laten zitten, naast de spionkop?"

"Eigenlijk geven de supporters van KV Mechelen ons deze boodschap: 'Geen nieuwe stadions meer, laat ons in een oud kot zitten zoals in Mechelen, dan voelen we ons veel beter.' Een betere afsluiting zal helaas nodig zijn. Het is erg jammer dat dat in het buitenland niet hoeft en hier wel."

De Mechelse supporters waren vooral kwaad over de te trage toegang tot het stadion. "Dan moeten ze maar sneller binnenkomen en niet eerst buiten hun eigen bier staan opdrinken." Ook de prijzen om naar het toilet te gaan (30 cent) vonden de Mechelaars te duur.

"Dan moeten ze niet komen, zo simpel is het. Weet je wat de pers eigenlijk zou moeten doen? Tegen die van Mechelen zeggen: 'Jongens, blijf thuis, ga niet meer op verplaatsing.' Alle interviews over deze materie zijn eigenlijk zinloos."

Gisteren gaf Dirk Piens, directeur organisatie van de AA Gent ook al zijn mening bij ons in een interview. Lees het HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties