Interview Bostock: "Nog nooit zo'n passie gezien bij supporters"

Bostock: "Nog nooit zo'n passie gezien bij supporters"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

John Bostock heeft tegen Heist zijn visitekaartje afgegeven met een knappe prestatie en enkele heel mooie assists. De 21-jarige Engelsman wil bij The Great Old zijn carrière weer op de rails krijgen.

De keuze van Bostock voor Antwerp werd ingegeven door Saif Rubie, maar hij heeft het zich tot nu toe nog niet beklaag. "Ik ben hier heel blij. Het was heel belangrijk om een 'voetballende thuis' te vinden. Kort nadat ik bij Antwerp tekende realiseerde ik me dat ik bij een echte familie met een fantastische coaching staf gevonden had. De laatste jaren had mijn zelfvertrouwen een serieuze deuk gekregen, maar ik voel me steeds sterker worden nu", vertelt Bostock aan Voetbalkrant.com.

Bostock betrekt ook Jimmy Floyd Hasselbaink in de lof. "Ik heb veel aan hem te danken. Hij wou me echt en ik wist direct dat ik voor hem wou spelen. Ik heb veel respect voor zijn carrière als speler, als manager, maar vooral als persoon. En ook Richard Stricker heeft me al enorm geholpen. Ik ben er zeker van dat alle spelers vol lof over Jimmy en Richard zullen spreken", vervolgde het voormalige toptalent.

"De Decker zie ik als grote broer"

De middenvelder heeft ondertussen ook de fans in Antwerpen leren kennen. "Ze zijn echt ongelooflijk. Ze verwelkomden mij met open armen. Ik denk niet dat ik ooit eerder zulke passie zag bij supporters. Het is een eer om voor hen te spelen", aldus Bostock.

Antwerp begon als een sneltrein aan de competitie in tweede klasse. "We hebben een goede ploeg en heel veel potentieel. We weten echter ook dat er nog ruimte voor verbetering is. We willen de promotie afdwingen, maar we moeten het match per match bekijken en elke week drie punten ambiëren."

Bostock zelf kan ook nog progressie maken, maar heeft zijn plaatsje in het team toch al gevonden. "Het is geweldig om naast Wim De Decker te spelen. Hij heeft heel veel ervaring en ik zie hem als een grote broer. Hij moedigt me steeds aan en we hebben een schitterende verstandhouding op het veld die enkel nog zal verbeteren", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties