"Mignolet is een monster tussen de doelpalen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
"Mignolet is een monster tussen de doelpalen"
Foto: © SC

Simon Mignolet beleeft komend weekend zijn officiële debuut in het shirt van Liverpool FC. Jamie Carragher heeft alvast vertrouwen in de kwaliteiten van de Rode Duivel. "Mignolet is net een monster tussen de doelpalen."

Simon Mignolet moet Anfield Road – voor zover dat nog nodig zou zijn – komend weekend tegen Stoke City meteen van zijn kunnen overtuigen. Jamie Carragher twijfelt alvast niet aan de kwaliteiten van de 12-voudig Rode Duivel. “De spelers zijn enorm onder de indruk van Mignolet. Hij is net een monster tussen de doelpalen.”

“Mignolet groeide de voorbije seizoenen bij Sunderland uit tot een topper”, staat nog te lezen op Sporza. “Maar het is anders om voor Liverpool te spelen. Vooral de druk is hier veel groter. Bovendien zal Simon minder werk krijgen op te knappen en is dat een test voor de concentratie.”

“Ik bewonder Brendan Rodgers (de coach van Liverpool, nvdr.) voor de beslissing om Reina uit het team te zetten”, besluit Carragher. “De Spaanse doelman was tenslotte een meubelstuk op Anfield. Maar hij besefte dat het op die positie beter kon.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties