Falcao alweer weg bij Monaco?

Falcao alweer weg bij Monaco?
Foto: © SC

Is het enkele weken na het bienvenido alweer uit met het sprookje van Radamel Falcao bij AS Monaco? Volgens Marca alvast wel.

Volgens de Spaanse krant wegen de loonlasten en belastingverplichtingen van de Monegasken wat door, omdat de club iets te veel dure vogels binnenhaalde de voorbije mercato.

Daarmee zou het mogelijk zijn duurste speler meteen weer van de hand willen doen, om zo de rest van de ploeg te kunnen houden. Heeft Monaco zijn hand dusdanig weten te overspelen dat het zijn goudhaantje veel sneller dan verwacht of gehoopt kwijtraakt?

Gegadigden genoeg!

Het heeft er alvast de schijn van. De ploegen die enkele maanden geleden achter het net visten om de Colombiaanse spits binnen te halen kunnen alvast in de handen wrijven.

Benieuwd of Falcao vertrekt en waarheen hij uiteindelijk zal gaan: met onder andere Manchester City, Manchester United en Chelsea waren er in het verleden gegadigden genoeg. 

Monaco countert

De club geeft ondertussen wel al aan dat er van de geruchten niets waar is. Via de sociale media liet het alvast weten dat "de club alle geruchten de kop wil indrukken. Falcao heeft voor alle duidelijkheid getekend voor vijf jaar bij onze club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties