Reactie Simons: "Strijden met de middelen die we hebben"

Simons: "Strijden met de middelen die we hebben"
Foto: © SC

Timmy Simons werd bijna 90 minuten onder de voet gelopen door een overtal aan Mechelse middenvelders. In de slotfase haalde hij echter zijn gram met een omgezette penalty die de drie punten opleverde voor Club.

Simons weet dat het niet makkelijk was. "Drie punten meepakken uit Mechelen is heel mooi. Geloof mij, er zijn nog veel ploegen die hier iets gaan laten liggen. We weten dat het evengoed anders had kunnen uitdraaien, want Mechelen was echt aan het drukken. Maar het is wel mooi als je dan vanop elf meter je ploeg nog de zege kan bezorgen."

Het middenveld van Club viel echter - om het zwak uit te drukken - licht uit met Wang en Verstraete naast Simons. "We hebben vechtlust getoond. En ondanks de vele jonge gasten hebben we ook maturiteit laten zien. Momenteel moeten we strijden met de middelen die we hebben en dat draait voorlopig goed uit. Maar ja, een heel seizoen gaat dit niet lukken."

Simons weerlegt echter dat Club op een diefje met de punten ging lopen. "Op het einde kwam Maxime nog twee keer alleen voor de keeper. Dat zijn toch ook kansen? En die penalty van KV was nu ook niet direct een enorme fout."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties