Beerschot-Wilrijk walst over Schoten

Timothy Collard
| 49 reacties

Beerschot-Wilrijk heeft zaterdag een simpele overwinning geboekt in het kader van de Beker van Antwerpen. Schoten was het slachtoffer van dienst en kreeg maar liefst acht doelpunten om de oren.

Beerschot-Wilrijk verloor zijn vorige twee wedstrijden, maar de club trad dit keer wel op in haar sterkste formatie en dat was er aan te zien. Bij de rust stond het 3-0, na doelpunten van Dermaut, Nijs en Lavaert.

Ook na de rust ging KFCO door op zijn elan. Kubilskis (2), Nijs, Daal en Dermaut zorgden voor de doelpunten aan de kant van Beerschot-Wilrijk, terwijl Borremans met twee goals de eer redde voor Schoten.

Coach Urbain Spaenhoven was na afloop van de wedstrijd dan ook uitermate tevreden met de prestatie van zijn elftal. “We hielden het tempo hoog, probeerden steeds een voetballende oplossing te zoeken, combineerden vlot en scoorden acht goals. Dan mag je niet mopperen”, aldus de Spaenhoven op de website van de club.