Koele kikker De Bruyne: "Ik heb nooit stress"

Koele kikker De Bruyne: "Ik heb nooit stress"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne is 'the talk of the town' na zijn sterke eerste wedstrijd voor Chelsea. De 22-jarige middenvelder heeft af te rekenen met nogal wat concurrentie, maar wentelt zich in het vertrouwen van José Mourinho.

De Bruyne is alvast op weg om zijn reputatie van koele kikker alle eer aan te doen. "Het is leuk als de manager vertrouwen in je heeft. Daarbij, ik heb nooit stress voor een match", vertelt hij op de website van de Londenaren. "Voetbal is voor mij nog steeds een spel. Er is veel druk, maar dat maakt niets uit."

"Je moet gewoon proberen je best te doen. Soms speel je goed en soms ben je wat nerveus, maar dat is voetbal", aldus De Bruyne die nu moet bevestigen. "Ik weet dat we zes goede spelers hebben voor die positie en dat we ons moeten bewijzen op het veld."

Nu is het afwachten hoe Mourinho het seizoen zal aanpakken. "De manager zal waarschijnlijk roteren en dan zien we wel. Ik ben goed gestart en rotatie is normaal als je zoveel wedstrijden speelt. Als je voor een club als Chelsea speelt, moet je vechten voor je plaats. En dat is dan weer goed voor het elftal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties