Januzaj op weg naar Championship?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Januzaj op weg naar Championship?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United wil Adnan Januzaj laten rijpen bij een satellietclub. De roodhemden beseffen maar al te goed dat de Belg met Albanese roots vooral speelminuten nodig heeft om zich verder te ontwikkelen.

Adnan Januzaj maakte tijdens de voorbereiding indruk op David Moyes en kornuiten. De 18-jarige middenvelder liep tussen de sterren van Manchester United alsof het zijn jeugdvrienden waren. The Red Devils willen het contract van het goudklompje dan ook openbreken tot 2018. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

United beseft bovendien maar al te goed dat Januzaj nu speelminuten nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. En net dat ligt moeilijk op Old Trafford. De kans lijkt dan ook groot dat het jeugdproduct van RSC Anderlecht zal worden uitgeleend. Vermoedelijk mag een team uit de Engelse tweede klasse zich in de handen wrijven met de komst van Januzaj. In de Premier League kan de youngster immers geen basisplaats worden beloofd.

Ook FC Barcelona, Bayern München en Juventus kwamen Januzaj de voorbije weken op het spoor, maar de middenvelder verkoos een verlengd verblijf in Manchester. Al liet hij ook meteen weten dat hij een uitleenbeurt niet ziet zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties