"Southampton speelt binnen twee jaar Champions League"

"Southampton speelt binnen twee jaar Champions League"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Southampton keerde maar vorig seizoen terug in de Premier League, maar de ploeg is brandend ambitieus. Er werd grof geld uitgegeven en verdediger Dejan Lovren legt de lat wel erg hoog.

Lovren is één van de drie grote namen die deze zomer neerstreken bij The Saints. In totaal werd er al 36 miljoen pond geïnvesteerd, daarmee staat de promovendus van vorig seizoen op de derde plaats in de Premier League. Naast Lovren kwamen ook Pablo Osvaldo en Victor Wanyama (ex-Germinal Beerschot) de ploeg versterken.

Die instroom zorgt voor ambitie, ook bij nieuwkomer Lovren. "Elke speler is ervan overtuigd dat we binnen twee jaar in de Champions League aantreden. Het zal niet makkelijk zijn, maar alles is mogelijk. De Champions League is een fantastische ervaring en ik hoop het ook met Southampton te mogen meemaken", aldus de Kroaat op een persconferentie.

Dit seizoen gaan The Saints alvast voor Europees voetbal, zo blijkt. "We kunnen iets groots doen dit seizoen. Ik wil minstens plaats zeven of acht halen. We zijn een grote club, dat zie je gewoon aan de organisatie hier en de transfers die er kwamen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties