Reactie "Fans volgende week verwennen"

"Fans volgende week verwennen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Standard hield gisteren de Belgische eer hoog in de laatste voorronde van de Europa League. De Luikenaars wonnen na een zwakke partij met 0-2 bij FC Minsk.

Frédéric Bulot was één van de weinige uitblinkers bij de Rouches. De Fransman tekende met een goal en een assist zelfs voor uitstekende statistieken. Het wedstrijdverslag kan je bovendien HIER nog eens nalezen.

“Ik ben heel blij met dit resultaat”, vertelt Bulot in Het Nieuwsblad. “Ook persoonlijk gaat het me voor de wind. Op Europees vlak zit ik nu al aan drie assists en drie doelpunten. Of Jelle Van Damme me had gezien bij het tweede doelpunt? Hij wist dat ik er zou zijn.” (lacht)

FC Minsk leek wel een stel amateurvoetballers. Vooral na de vroege rode kaart van Aleksandr Sverchinski was verdedigen de voornaamste bekommernis van de thuisploeg. “Ik vond Minsk nochtans niet de minste tegenstander van de drie voorrondes”, blijft de Fransman respectvol. “Minsk probeerde met een defensief blok de nul te houden. Dat is ook een kwaliteit.”

Ondertussen lijkt de terugwedstrijd overbodig. Toch wil Bulot volgende week nog eens knallen in de Vurige Stede. “We moeten nu vooral aan de fans denken en hen een leuke avond bezorgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties