Dhoest: "Ik geef de moed niet op"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Dhoest: "Ik geef de moed niet op"
Foto: © SC

Sven Dhoest scheurde vorige week de mediale band van de rechterknie en is ondertussen al geopereerd. De derde doelman houdt er na zijn tweede zware blessure in een jaar wel de moed in.

"Het doet me enorm veel plezier en vooral deugd dat mijn (ex-)medemaats zo intens met me begaan zijn", aldus Dhoest op de website van Club. "Van Timmy Simons, Vladan Kujovic, Vadis Odjidja, Jonathan Blondel, Vincent Mannaert, Arnar Gretarsson heb ik al meteen een bemoedigend sms-je ontvangen."

"Ook Carl Hoefkens, Björn Vleminckx en Frederik Stenman waren er als de kippen bij om voor de nodige ondersteuning te zorgen. Ik vind dat heel waardevol. Het is een duidelijk bewijs dat men niet alleen mijn sportieve maar ook menselijke capaciteiten apprecieer."

Dhoest zou vier maanden buiten strijd zijn, maar hoopt op een snellere terugkeer. "Ik ben van nature uit een geboren optimist. Er moet al veel gebeuren om me een mentale tik te bezorgen. Ik heb natuurlijk serieus gevloekt toen het nieuwe zware verdict medegedeeld werd. Leuk is anders. Ik geef de moed evenwel niet op. Ik ben er zeker van ook deze tik te boven te zullen komen. Mijn voorbije operaties hebben me geleerd dat ik relatief snel herstel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties