Saint-Etienne en Udinese met de billen bloot

Saint-Etienne en Udinese met de billen bloot
Foto: © SC

Er vallen vanavond enkele verrassingen te noteren in de Europa League. Onder meer Udinese en Saint-Etienne mogen zich nu al op de eigen competitie concentreren.

De Italiaanse subtopper ging vorige week verrassend onderuit in eigen huis. Het werd toen 3-1. En ook op Tsjechische bodem hielden de blauwhemden stand. De partij eindigde op een 1-1-gelijkspel. Dzon Delarge bracht de thuisploeg al na twintig minuten op voorsprong. Andrea Lazzari bracht de bordjes nog voor de koffie in evenwicht, maar na de pauze had Udinese geen antwoord in huis.

En ook Saint-Etienne mag de Europese ambities al opbergen. De Fransen ging in het eigen Stade Geoffroy Guichard met de billen bloot. Esbjerg FB kwam er winnen met het kleinste verschil (0-1). Ook de heenwedstrijd werd al met 4-3 gewonnen door de Zweden.

Sheriff Tiraspol heeft Vojvodina uit de Europa League geknikkerd. De Moldaviërs haalden het van de Serviërs met 2-1. Jhulliam Bonfim en Fernando Gomes tekenden voor de thuisdoelpunten. De aansluitingstreffer van Nikola Lekovic kwam te laat. Voor de volledigheid: de heenwedstrijd eindigde op 1-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties