Wilmots duidelijk: "Ik mag Bakkali oproepen, dus doe ik dat"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Wilmots duidelijk: "Ik mag Bakkali oproepen, dus doe ik dat"
Foto: © SC

De Rode Duivels gaan volgende week in Schotland op zoek naar een nieuwe stap in de strijd om het ticket voor het wereldkampioenschap in Brazilië. Ook Zakaria Bakkali maakt deel uit van de Belgische selectie. "Ik mag hem oproepen, dus doe ik dat ook", aldus Marc Wilmots.

Marc Wilmots maakte eerder vandaag zijn selectie bekend voor de WK-kwalificatiewedstrijd van volgende week in Schotland. De volledige selectie kan je HIER terugvinden. Zakara Bakkali, die overigens niet werd opgenomen in de Marokkaanse selectie, is één van de pionnen van Marc Wilmots. Kiest het goudhaantje van PSV dan voor België?

Nochtans had Philippe Cocu, de oefenmeester van de Eindhovenaren, ook al aangegeven dat de flankaanvaller beter niet werd opgenomen in een nationale selectie. Dat kan je HIER nog eens nalezen. Bakkali kampt nog steeds met een blessure. Ironische noot: de jonge belofte raakte in de aanloop naar de interland tegen Frankrijk geblesseerd.

Marc Wilmots had echter geen oren naar zijn Nederlandse collega en riep het goudhaantje toch op. “Ik mag hem oproepen, dus doe ik dat ook”, is de selectieheer duidelijk in Het Nieuwsblad. En nu maar hopen dat de wedstrijd in Schotland aan de rust gespeeld is. Dan is – mits een invalbeurt van Bakkali – ‘de Belgische keuze’ alvast een zekerheid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties