Reactie Coucke: "Versterkingen maken tweedeklassespelers beter"

Coucke: "Versterkingen maken tweedeklassespelers beter"
Foto: © SC

Marc Coucke toonde zich niet al te ontgoocheld na de wedstrijd. "Op basis van de negentig minuten heeft Lokeren verdiend gewonnen. Maar wij trekken ons op aan de tweede helft."

Coucke had zich nog geen al te grote illusies gemaakt. "We wisten dat het hier moeilijk ging zijn. De coach koos er voor om alle aanwinsten nog op de bank te houden en dat was de juiste strategie. In de tweede helft hebben ze wel getoond dat ze wel degelijk een versterking zijn."

"We hebben van hen technische dingen gezien die onze spelers uit tweede klasse niet kunnen. En nog belangrijker: onze spelers uit tweede klasse speelden beter met hen erbij. Heb je de Brouckaert van de tweede helft gezien? Die gaf weer passes over vijftig meter op de stropdas. Daar trekken we ons aan op."

"Al bij al heeft Lokeren verdiend gewonnen. Er is nog veel werk bij ons en dat wisten we. Maar zonder die transfers waren we 'een vis voor de kat'", haalde Coucke de verbogen spreekwijzes nog eens boven. "Ik heb het al gezegd: thuis tegen Standard moeten we klaar zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties