Reactie Luzon blijft winnen met Standard: "Heel blij met 12 zeges"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Luzon blijft winnen met Standard: "Heel blij met 12 zeges"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guy Luzon blijft de overwinningen met Standard opstapelen. Hij zit nu al aan de twaalfde zege op rij nadat ook Kortrijk een maatje te klein bleek voor de Luikenaars.

Robby Morren in Luik

"We hadden wel een goed ritme tijdens de eerste helft maar we konden niet scoren. We zijn in de tweede helft geconcentreerd gebleven en we hebben meer druk gezet. Dat heeft geloond." 

"De spelers hebben het goed gedaan. Ik ben heel blij met deze twaalfde overwinning op rij. We hebben er hard voor gewerkt en we moeten op deze weg verder blijven gaan", zo haalt de coach de clichés boven.

Vainqueur: "Meer realisme"

William Vainqueur maakte zijn eerste speelminuten van het seizoen vol. Hij mocht vijf minuten voor tijd invallen. "We wonnen al onze wedstrijden, dat is heel mooi ook al was de manier waarop niet altijd perfect", blijft de middenvelder kritisch.

Het grote verschil met vorig seizoen ligt vooral in het realisme waarmee de Luikenaars spelen, zo vindt Vainqueur. "Het loopt beter dan vorig seizoen. We spelen nu met meer realisme en we slagen erin om de nul te houden. Dat zorgt ervoor dat er veel vertrouwen is in het team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties