St. Etienne bezorgt Bordeaux kopzorgen

Manuel Gonzalez

Saint-Etienne heeft vanmiddag Bordeaux naar huis gestuurd met 2-1. De groenhemden verzekeren zich daarmee van een plaats in de Franse subtop.

Romain Hamouma zette de thuisploeg al na acht minuten op rozen. Cédric Carrasso had geen kans op de inzet van de 26-jarige middenvelder. Kort na de rust zorgde Loïc Perrin al voor een gerustellende 2-0. De aansluitingstreffer van Ludovic Obraniak in de negentigste minuut kwam te laat.

Door de overwinning blijft Saint-Etienne met negen punten in het spoor van de leider. De groenhemden deden het vandaag bovendien al zonder Josuha Guilavogui. De Franse international tekende eerder vanmiddag een contract bij Atlético Madrid. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Bordeaux heeft de seizoenstart dan weer gemist. De troepen van Francis Gillot puurden slechts vier punten uit evenveel wedstrijden en mogen zich stilaan zorgen beginnen maken.