Mourinho: "Uitleenbeurt beter voor Lukaku"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 30 reacties
Mourinho: "Uitleenbeurt beter voor Lukaku"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku mag nog een jaartje rijpen bij Everton. De Rode Duivel moest bij Chelsea opboksen tegen Fernando Torres, Demba Ba en kersverse aanwinst Samuel Eto'o. "Een uitleenbeurt is dan ook beter voor Lukaku", aldus José Mourinho aan Chelsea TV.

Eerder kon u HIER al lezen dat het Romelu Lukaku zijn idee was om nog een jaar op uitleenbasis aan de slag te gaan. “Op een bepaald moment moet je keuzes maken. Zeker ben je nooit, maar op de bank zitten is niet ideaal voor mij”, gaf onze landgenoot aan.

Niet alleen Lukaku, maar ook Victor Moses werd op de laatste dag van de transferperiode uitgeleend. José Mourinho is het er mee eens dat een uitleenbeurt de beste optie is voor beide jonkies. “Je ziet altijd nog spelers vertrekken op de laatste dag van de mercato. We moeten niet alleen aan onszelf denken, maar ook aan wat het beste is voor de spelers in kwestie.”

Beter voor toekomst

“Natuurlijk wilden we hen allebei bij ons houden. Maar het is beter voor de club en de toekomst van de spelers om hen een jaartje te verhuren. Romelu kreeg concurrentie van Torres, Ba en Eto’o. Hij had speelminuten kunnen verzamelen, maar nu zal hij bijna ieder weekend in actie komen”, besluit de Portugees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties