Supporter zaait paniek op Ferry

Leander Mespreuve
| 26 reacties
Supporter zaait paniek op Ferry
Foto: © SC

Donderdagavond brak paniek uit bij de hulpdiensten van de Ferry. Een Belgische supporter had tijdens de oversteek het lumineus idee om een reddingsboei overboord te gooien, kwam de redactie te weten. Na een grondige interventie werd snel duidelijk dat het om vals alarm ging.

Een ander schip merkte de reddingsboei op en sloeg onmiddellijk alarm. Een helikopter kwam ter plaatse om de situatie te onderzoeken en eventuele drenkelingen uit het water te halen. Na contact met de Ferry bleek dat het om vals alarm ging.

Even later ging de supporter zichzelf aangeven, waarna de reddingsoperatie definitief werd afgeblazen. Hij zal voor de kosten - die tussen de 15.000 en 25.000 euro bedragen - moeten opdraaien.

De Belgische supporters waren op weg naar Glasgow, waar onze landgenoten gisterenavond Schotland versloegen met 0-2. Dankzij deze overwinning mogen onze Rode Duivels zo goed als zeker hun vliegticket boeken richting Brazilië. Het zal ons benieuwen of de fan ook met de boot naar Brazilië trekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties