Reed Premier League-speler door na ongeval?

Marc Van Den Noordgaete
| 1 reacties
Reed Premier League-speler door na ongeval?
Foto: © SC

Stoke City-middenvelder Steven Nzonzi zit in het oog van de storm. De Premier League-speler zou een ongeval hebben veroorzaakt, waarna hij volgens de Engelse media vluchtmisdrijf pleegde.

Het slachtoffer is een fietser die achter een Audi Q7 reed. De bestuurder ging plots in de remmen en veranderde van rijstrook. De kleurling stapte uit en verontschuldigde zich, maar in plaats van te helpen stapte hij naar een geldautomaat. "Hij was heel ontspannen, keek zelfs niet of er schade was aan zijn wagen", aldus de onfortuinlijke tweewieler.

Buitenlandse platen

"Toen ik een foto wilde nemen, lachte hij met de woorden: veel geluk om me terug te vinden met mijn buitenlandse platen", klonk het verder. Enkele getuigen plaatsten echter een foto op Twitter, en via dat sociale medium werd de Audi herkend als deze van Stephen Nzonzi, de middenvelder van Stoke in de Premier League.

Geen commentaar

De politie bevestigde ondertussen dat ze inderdaad op zoek is naar de Congolese Fransman, die eerder voor Blackburn Rovers speelde. Nzonzi zelf gaf nog geen commentaar over het ongeval. De fietser hield er een lichte hersenschudding en enkele schammen aan over. Zijn tweewieler is wellicht rijp voor de schroothoop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties