Reactie Raman: "Ik had nieuwe schoenen gevraagd aan Nike"

Raman: "Ik had nieuwe schoenen gevraagd aan Nike"
Foto: © SC

Kortrijk won van AA Gent met duidelijke 3-0 cijfers. Benito Raman - de huurling van Kortrijk - kon een doelpuntje scoren tegen zijn 'moederclub'. Al had hij misschien nog meer kunnen scoren, als zijn schoeisel had meegewild.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Ik ben toch een beetje teleurgesteld. Ik had om nieuwe schoenen gevraagd aan Nike, maar die had ik niet. Had ik die gehad, was ik misschien niet zo vaak uitgegeleden en had ik de score misschien hoger kunnen doen oplopen", aldus Raman.

"Maar er zijn veel spelers die schoenen moeten krijgen en na het weekend krijg ik ze, dus ik wil de schuld niet op Nike steken."

"Mij nu bij Kortrijk bewijzen"

Maar het positieve gevoel overheerste wel: "Ik ben heel blij dat ik een doelpuntje kon meepikken. Ik heb vandaag ook getoond dat ik op verschillende plaatsen goed kan zijn. Waar de trainer me ook zet, ik ga het graag doen", aldus een tevreden Raman.

"Het zal volgend jaar in Gent moeten gebeuren, nu moet ik eerst hier bij Kortrijk bewijzen dat ik beter kan spelen dan vorig jaar bij Beerschot - waar ik vier goede maanden heb gehad. En zo kan ik het stap voor stap opbouwen. Over Gent vandaag ga ik mij niet uitspreken, je kan moeilijk zeggen dat ze slecht zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties