Biset: "Na de 2-0 was het kermis"

Biset: "Na de 2-0 was het kermis"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxime Biset zag de Anderlecht-aanvallers gisterenavond van alle kanten opduiken. Uiteindelijk belandden er vijf in het mandje en dan nam Anderlecht in de tweede helft nog de voet van het gaspedaal.

Biset zag ook dat er weinig te rapen viel in het Astridpark. "De eerste twintig minuten waren we eigenlijk niet slecht. Zelfs na de 1-0 vond ik ons nog goed spelen met veel druk naar voor. Maar ja, na de 2-0 was het helemaal om zeep. Er was geen sprake meer van organisatie en daarna was het kermis."

Die eerste goal viel al heel snel en dat sneed Mechelen toch wat de benen af. "Het was heel moeilijk. Die linksback komt op met de bal en is heel snel en dan moet je een keuze maken, want Acheampong liep daar ook nog en die is nog sneller. De omschakeling van Anderlecht deed ons serieus pijn."

Na de match twijfelde zijn kompaan centraal in de verdediging aan de gevolgde tactiek. "Het lag meer aan de organisatie dan aan de tactiek. We kwamen geregeld met twee verdedigers tegenover drie aanvallers te staan. Het is trouwens de tactiek die we het meest spelen, dus daar moet je niet over beginnen. Anders snij je in je eigen vlees."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties